🔎 Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

18 september 2022

Nieuw: de Quin-app

Altijd en overal in contact met de praktijk

Behalve in de praktijk staan we je óók graag op afstand bij met medisch advies. Hiervoor nemen we de Quin-app in gebruik. Met deze app sta je altijd en overal in contact met de praktijk. Het is dé centrale plek voor al je zorgvragen.

Installeer de Quin-app in 3 stappen

1. Download de Quin-app in de App Store of Google Play.

2. Maak een account aan Open de app, kies ‘aanmelden’ en volg de stappen op het scherm.

3. Voeg jouw huisarts toe. Beantwoord de vragen en kies onze huisartsenpraktijk.

Wat kun je allemaal met de Quin–app?

  • Check je gezondheidsklacht

Beantwoord de vragen van de symptoomchecker en krijg een betrouwbaar inzicht in mogelijke oorzaken van jouw klacht, advies of je naar de huisarts moet en een indruk hoe dringend het is. Check vóór je een afspraak maakt eerst jouw gezondheidsklacht met de Quin-app. Jouw huisarts is dan op de hoogte van je klacht, zodat deze zich goed kan voorbereiden op het gesprek.

  • Spreek snel een huisarts via een videoconsult

Nadat je de symptoomchecker hebt gedaan, kies dan voor de optie

videobellen met een huisarts. Geef het tijdvak aan waar je beschikbaar

bent en ontvang in dat uur een app-melding als de huisarts klaar zit.

Dat scheelt weer reistijd.

  • Maak een afspraak met de huisarts

Plan een telefonische afspraak of een bezoek aan de praktijk. Tip: check eerst je gezondheidsklacht via de app. De huisarts is dan op de hoogte van je klacht, zodat deze zich goed kan voorbereiden.

  • Stel vragen en stuur foto’s

Heb je een praktische of minder dringende medische vraag? Stuur een chatbericht naar de praktijk en deel eventueel foto’s van jouw zichtbare klacht. Je krijgt binnen max. 2 werkdagen reactie.

  • Lees meer over gezondheidsklachten

Lees meer over klachten, ziektes en aandoeningen. Geschreven door medische experts, met tips wat je er zelf aan kunt doen.

  • Veiligheid & Privacy

De Quin-app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app? Bekijk dan de veelgestelde vragen van het Quin Support center.Meer informatie