🔎 Praktijkinfo Mijn Portaal Ik heb spoed

Nieuw: de Quin-app

Altijd en overal in contact met de praktijk

Behalve in de praktijk staan we je óók graag op afstand bij met medisch advies. Hiervoor nemen we de Quin-app in gebruik. Met deze app sta je altijd en overal in contact met de praktijk. Het is dé centrale plek voor al je zorgvragen.

Installeer de Quin-app in 3 stappen

1. Download de Quin-app in de App Store of Google Play.

2. Maak een account aan Open de app, kies ‘aanmelden’ en volg de stappen op het scherm.

3. Voeg jouw huisarts toe. Beantwoord de vragen en kies onze huisartsenpraktijk.

Wat kun je allemaal met de Quin–app?

- Check je gezondheidsklacht

Beantwoord de vragen van de symptoomchecker en krijg een betrouwbaar inzicht in mogelijke oorzaken van jouw klacht, advies of je naar de huisarts moet en een indruk hoe dringend het is. Check vóór je een afspraak maakt eerst jouw gezondheidsklacht met de Quin-app. Jouw huisarts is dan op de hoogte van je klacht, zodat deze zich goed kan voorbereiden op het gesprek.

- Stel vragen en stuur foto’s

Heb je een praktische of minder dringende medische vraag? Stuur een chatbericht naar de praktijk en deel eventueel foto’s van jouw zichtbare klacht. Je krijgt binnen max. 2 werkdagen reactie.

- Lees meer over gezondheidsklachten

Lees meer over klachten, ziektes en aandoeningen. Geschreven door medische experts, met tips wat je er zelf aan kunt doen.

- Maak een afspraak met de huisarts

Plan een telefonische afspraak of een bezoek aan de praktijk. Tip: check eerst je gezondheidsklacht via de app. De huisarts is dan op de hoogte van je klacht, zodat deze zich goed kan voorbereiden.

- Veiligheid & Privacy

De Quin-app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Al jouw informatie wordt veilig en vertrouwelijk behandeld en gebruiken we alleen als jij er toestemming voor geeft.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het installeren en inloggen in de Quin-app? Bekijk dan de veelgestelde vragen van het Quin Support center.Meer informatie